Agentschap Ondernemen & IWT fusioneren

Door een fusie van het IWT (Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie ) en het Agentschap Ondernemen wil men het overheidsbeleid en ondernemers sterker met elkaar verbinden. Het nieuwe agentschap zal het Agentschap Innoveren & Ondernemen heten en streeft naar een betere service met snellere procedures.

In de praktijk verandert er voorlopig niet veel. In de toekomst zullen sommige diensten wel worden verbeterd en versterkt. Een eerste initiatief dat wordt aangepast, is de kmo-portefeuille. De nieuwe kmo-portefeuille zal vanaf 1 april 2016 van kracht zijn.

Bevlogen medewerkers is het ideaalbeeld
Duurzaam loopbaanbeleid in Hof ter Welle: inzetten op de zorg voor de medewerkers
Hof Ter Welle is een erkende organisatie ‘Bijzondere Jeugdzorg’. Ze organiseert opvang en begeleiding voor 95 jongeren en hun gezinnen in problematische opvoedingsomstandigheden. Hof ter Welle beschikt over een gedifferentieerd aanbod dat contextbegeleiding, dag begeleiding, begeleiding autonoom wonen, kamertraining en residentiële opvang bevat. De 65 medewerkers geven elke dag het beste van
Van aanbod naar vraag gestuurd werken
‘Ons Tehuis Brabant’ zet maximaal in op het vormgeven van een leeftijdsbewust en duurzaam personeelsbeleid
Ons Tehuis Brabant vzw is een vergunde zorgaanbieder die instaat voor de zorg en de begeleiding van volwassenen met een mentale beperking in regio Kampenhout. Ze zorgen ervoor dat hun cliënten zich elke dag thuis voelen. Dit zien we als vertrekpunt van waaruit de cliënten de wereld en zichzelf kunnen exploreren en waar er ruimte is om te leren en te experimenteren.      
Funding & Innovation
Agentschap Ondernemen & IWT fusioneren
Door een fusie van het IWT (Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie ) en het Agentschap Ondernemen wil men het overheidsbeleid en ondernemers sterker met elkaar verbinden. Het nieuwe agentschap zal het Agentschap Innoveren & Ondernemen heten en streeft naar een betere service met snellere procedures. In de praktijk verandert er voorlopig niet veel. In de toekomst zullen som
Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief