Oktav

Oktav is de nieuwe manier van boekhouden, een combinatie van sterke stielmannen en online worktools. Zo kunnen wij onze klanten persoonlijk adviseren en samen met hen de juiste beslissingen nemen. Voor boekhouders en ondernemers breekt een nieuw boekhoudtijdperk aan: dat van “live boekhouden”, wat een up-to-date overzicht biedt van alle cijfers.

 

 

 

Handig
Dankzij het gebruik van moderne technologie maken wij komaf met een grote verzameling paperassen. Dankzij de digitale tools kunnen ondernemers hun facturen en bonnetjes direct uploaden, zo zijn ze altijd up-to-date en in orde. Achter de schermen van de technologie staan wij klaar om bij elke handeling de boekhouding van onze klanten bij te sturen.

Vakmanschap
Moore Stephens staat al jaren garant voor professionele kwaliteit en behoort tot de top van Belgische accountancykantoren. Wij zijn een sterk team dat, vanuit onze ervaring en positieve teamspirit, ondernemers helpt om een beter inzicht te krijgen in hun boekhouding en bedrijfsvoering. Een professionele ondersteuning voor moderne ondernemers die willen evolueren. Zo maken wij komaf met de oubollige huis-, tuin-en-keukenboekhouding.

Persoonlijk
Achter de schermen van ons online platform staan echte mensen die bereikbaar zijn voor hun klanten en handelen vanuit een individueel dossier. Wij begeleiden onze klanten persoonlijk, zo hebben ze een betere kijk op de zaken om samen met ons te evolueren. Dankzij een actueel en instant overzicht van alle cijfers zijn we in staat om antwoorden of advies op maat te geven. Oktav spreekt je aan bij je voornaam.

Klare taal
Oktav maakt komaf met het complexe vakjargon van boekhouden. Wij spreken geen Chinees, maar geven advies in de taal van onze klant. Niet in Artikel-3-BIS-taal.

Live boekhouden
De meest innovatieve troef van Oktav is het “live boekhouden”. Dankzij de online tools kunnen ondernemers à la minute hun facturen ingeven, wij zorgen voor de onmiddelijke update van de boekhouding. Zo krijgt iedereen meteen een actuele status van de cijfers via zijn dashboard. Een sterk staaltje teamwork dat het mogelijk maakt om ondernemers instant bij te sturen en te helpen waar nodig. Zo maken wij komaf met het lange wachten op je cijfers en met de bijkomende frustraties.

Interesse? Contacteer ons!


nathalie@oktav.be

 

Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief