Mandaat van commissaris

Alle grote ondernemingen en verenigingen zijn bij wet verplicht een commissaris aan te stellen die verslag uitbrengt aan de algemene vergadering over de jaarrekening.

Wij staan in voor de controle van deze jaarrekeningen en andere financiële informatie en zien erop toe dat deze informatie steeds betrouwbaar is en voldoet aan de meest recente wettelijke vereisten.

De controle van de commissaris mondt uit in het commissarisverslag, dat een oordeel geeft van het getrouwe beeld van de jaarrekening. Maar u krijgt veel meer dan het verslag alleen.

Wij zijn uw klankbord

Uw vaste partner is uw aanspreekpunt van A tot Z en komt graag tot bij u, om zo samen een grondige dossierkennis op te bouwen. De combinatie van een vast aanspreekpunt en een grondige dossierkennis, zorgt voor een vlottere audit en tijdige rapportering.

Aangezien we zelf ondernemers zijn,  begrijpen we als geen ander de uitdaging om steeds onderscheidend en relevant te blijven in een snel evoluerende business. Als een echte sparringpartner luisteren we naar uw ideeën, maar durven we ze ook te ‘challengen’.

Voor ons is het auditproces meer dan een wettelijke verplichting: ons doel is om zo veel mogelijk toegevoegde waarde te bieden aan u vanuit onze controlewerkzaamheden.

Samenwerking op uw maat

> Ons ervaren en stabiel team van erkende bedrijfsrevisoren is een goed geoliede machine die, indien nodig, wordt ondersteund door specialisten uit onze andere business units, zoals o.a. fiscalisten en juristen. Door deze multidisciplinaire aanpak kunnen we een vlotte behartiging van uw dossiers garanderen, waarbij deadlines worden gerespecteerd.

> We groeien graag mee met u. Door ons innovatieve karakter maken we steeds gebruik van de nieuwste technologieën en kunnen we grote hoeveelheden nieuwe data slim verwerken en interpreteren. Dit resulteert in een grondige controle voor u, ongeacht de grootte van uw onderneming. Ook over de grenzen heen kunnen wij uw organisatie volgen, waarbij onze partners van het internationaal Moore Stephens netwerk een gelijkaardige DNA en aanpak hebben.

> Dankzij onze bereikbaarheid en toegankelijkheid zijn wij niet alleen een klankbord, maar een ‘echte’ partner: persoonlijk, no-nonsens en pragmatisch. Een partner die aanwezig is in uw onderneming en niet enkel op papier.

> Net als u zijn we ondernemers met een passie voor ondernemerschap. Het is vanuit dit DNA dat wij u helpen om met nog meer inzicht, controle en zekerheid uw bedrijf te leiden. ​
 

Johan Van MieghemMeer weten?
Contacteer ons gerust: johan.vanmieghem@moorestephens.be

Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief