Moore Stephens Belgium en element61 slaan de handen in elkaar

Element61

Moore Stephens Belgium en element61 kiezen voor een gezamenlijke toekomst. Vanaf 1 januari 2016 maakt de Business Analytics consulting organisatie deel uit van Moore Stephens Belgium. Beide organisaties zetten 100% in op dynamisch ondernemerschap. Door de overname creëren ze samen het meest toonaangevende bedrijf in de Belgische Business Analytics markt.

element61, opgericht in 2007, heeft vandaag het meest ervaren team in BI, Data Warehousing en Performance Management van heel de Belgische markt aan boord. Meer dan 40 senior consultants, met gemiddeld 13 jaar+ Business Analytics ervaring resulteren in een aanbod van meer dan 500 jaar expertise. Hierdoor kan element61 zowel de capaciteit als de kwaliteit bieden die organisaties nodig hebben om Business Intelligence en Performance Management succesvol te implementeren.

element61 is gecertificeerde Partner van de marktleiders in Business Analytics software oplossingen zoals IBM Cognos, Microsoft en SAP Business Objects. Daarnaast heeft het competenties in een aantal nieuwe visionaire oplossingen zoals Anaplan, Tagetik en Qlik. Onder haar klanten kan element61 kleppers rekenen als Atlas Copco, Brussels Airlines, Elia, Group H. Essers, Novartis, Omega Pharma, TUI Jetair, USG People, Vlaamse Milieu Maatschappij, De Lijn, etc.

Moore Stephens Belgium was al actief op de markt van Business Intelligence, Performance Management en Financiële Rapportering. Heel wat klanten maken gebruik van het Moore Stephens Business Intelligence Platform, gebaseerd en gecertifieerd door Microsoft. Met de overname van element61 maakt  Moore Stephens duidelijk dat ze top of mind wil zijn in het Belgische Business Analytics landschap en maakt ze een grote sprong voorwaarts in haar  strategische ambitie.

Orange strenghtens the blue
element61 -onze Business Unit Business Analytics- bestaat 10 jaar
  Geschiedenis 3 april 2007. element61 wordt opgericht en positioneert zich meteen als toonaangevend Belgisch consultancy bedrijf, gespecialiseerd in Business Analytics, Performance Management en Financiële Rapportering. De naam vindt zijn oorsprong in het 61ste element van de Tabel der Elementen, Promethium, afgekort als PM. PM bij element61 verwijst verder door naar Performance Managem
Business Analytics
Business Analytics met SAP BW en SAP BusinessObjects
Omega Pharma gebruikte haar SAP ECC-omgeving voornamelijk om data te verzamelen en te analyseren. Maar er was nood aan een centraal aangestuurd systeem waarbij corporate rapportering aangeboden werd.
Business Analytics
OCMW Brugge: een corporate datawarehouse in de sociale sector
Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn bieden iedereen de mogelijkheid om een “menswaardig” leven te  leiden. Het OCMW Brugge kent een zeer brede dienstverlening. Zo beschikt het over zeven  woonzorgcentra en biedt het zowel budget-schuldhulpverlening als zorg aan huis en kinder- en jongerenopvang aan. Expertise Moore Stephens Implementatie van een datawarehouse in de SQL-s
Business Analytics
De Lijn: geïntegreerd Performance Management in de openbare sector
De Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn is verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning en uitvoering van het volledige openbaar vervoer in Vlaanderen per bus of tram. De organisatie is opgebouwd uit 5 operationele entiteiten, elk met haar operationele autonomie, en 1 centraal hoofdkwartier. We spreken van een totaal jaarbudget van meer dan €1.000 miljoen, waarvan de personeelskost en de &nb
Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief