China Desk

Ons team in Shanghai loodst Belgische bedrijven doorheen alle uitdagingen bij de uitbouw van een zaak in China. We leveren advies op het vlak van innovatief boekhouden, formuleren belastingadvies en bieden financieel en strategisch advies aan klanten in China en Hongkong.

Ervaren business doen in China
China is momenteel de tweede grootste economische speler ter wereld en het grootste land met een stijgende binnenlandse consumptie, in termen van inwoners. Hierdoor biedt China een enorm potentieel voor innovatieve bedrijven die niet bang zijn om nieuwe markten aan te boren. Door de ervaring vanuit Moore Stephens Belgium weten onze mensen perfect hoe belangrijk China kan zijn voor de toekomstige ontwikkeling van uw bedrijf.

万事开头难 (All things are difficult before they are easy)
Om te begrijpen hoe je een bedrijf in China verder uitbouwt, is het belangrijk om te weten hoe lokale praktijken te vertalen naar internationale standaarden. Dat helpt om moeilijke situaties om te zetten naar een winstgevend verhaal en om struikelblokken om te zetten in opportuniteiten.

Moore Stephens China Desk werkt met het Kingdee-platform. We stellen dat platform open naar onze klanten toe, waardoor we een "high level" kwalitatieve manier van boekhouden kunnen voorzien, aangepast aan de noden van de kmo’s in China. Samenwerken, het delen van data en toegang tot real-time informatie overal ter wereld vormen de bouwstenen van het platform.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij bieden met Moore Stephens China Desk de volgende diensten aan:

  • Accounting Services
  • Corporate Services
  • Tax and Financial Advisory
  • Assurance
  • Corporate Finance
  • Business Intelligence

Ons team in Shanghai
Onze mensen in Shanghai zijn hooggekwalificeerde Chinese en internationale professionals, waaronder gediplomeerde accountants en financiële specialisten. Samen streven zij ernaar om uw partner te zijn bij de uitbouw van uw succesverhaal. Ons team is meertalig en staat u graag te woord in het Nederlands, Frans, Duits, Engels of Chinees.

Bekijk hier de resultaten van de Sino-Benelux Business Survey.

 

Interesse? Bezoek dan zeker onze website of contacteer ons!

Vincent Boon Falleur
T +86 (21) 6352 0167
M +86 156 0177 4369
Michiel Vos
T +86 (21) 6352 0167
M +86 158 0098 7054
Raoul Schweicher
T +86 (21) 6352 0167

Adres
Room A, 21st Floor, East Building
No. 668, East Beijing Rd, Huangpu District
Shanghai 200001

上海市黄浦区
北京东路668号
上海科技京城
东楼21楼A室200001

Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief