Strategy & Structure

Een duidelijke bedrijfsstrategie is dé voorwaarde om succesvol te ondernemen en innoveren. Enkel met unieke strategische keuzes bereik je de top. Met onze afdeling "Strategy & Structure" zorgen wij voor een heldere strategie, optimale processen, adequate organisatiestructuren en goed samenwerkende teams. Onze aanpak is resultaat- en implementatiegericht. Wij maken de huidige situatie, het verbeterpotentieel en de prioriteiten helder. Concreet helpen wij klanten bij:

  • Strategiebepaling en stuurinstrumenten (Balanced Scorecard, KPI’s, etc.)
  • Organisatie- en procesoptimalisatie
  • Het begeleiden van veranderingen (changemanagement & implementatie)

Wij helpen u graag om de efficiëntie en doelgerichtheid van uw organisatie te verhogen, en zo uw winstgevendheid en concurrentiepositie te verbeteren. Op die manier kan u op uw beurt maximale toegevoegde waarde aan úw klant bieden.

Onze S.O.S. (Snelle Organisatiescan)
Om te meten of uw onderneming op koers zit en alle neuzen in dezelfde richting wijzen, heeft Moore Stephens Strategy & Operations een "Snelle Organisatiescan" ontwikkeld. Via vragen die alle organisatiedomeinen belichten (organisatie, strategie, sales, financieel management, leiderschap, samenwerking, procesefficiëntie en resultaten) meten wij de prestaties van uw organisatie.

Onze vragenlijst is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en bronnen en werd ontworpen door een consultantsteam met jarenlange ervaring in doorlichting en audit van organisaties. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren wij naar uw bedrijfsproblematiek, tonen wij u enkele voorbeelden van de S.O.S. en spreken wij de verdere aanpak af. De scan invullen duurt 1 tot 2 uur en gebeurt online via een individuele login. Onze S.O.S. komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille.

Verandering is de enige constante
Elke organisatie moet continu met kleine of ingrijpende veranderingen kunnen omgaan als ze wil overleven en groeien. Succesvol veranderen is gebaseerd op een duidelijke strategie, sterke processen én de juiste mensen. Resultaat bij verandering wordt pas duurzaam door de combinatie van degelijke oplossingen en doordacht changemanagement. Wij kiezen de modellen en technieken die het best bij uw bedrijfssituatie aansluiten, en die hun nut bewezen hebben.

Afhankelijk van de problematiek stellen wij het juiste team samen. Onze consultants faciliteren organisatieveranderingen op een professionele manier en creëren zo een breed draagvlak voor de implementatie van de veranderingen. Wij stoppen niet na de analyse en het rapport, maar helpen u om écht resultaat te bereiken. Als ondernemers voor ondernemers, desnoods als tijdelijke medewerker of manager.

 

Interesse? Contacteer ons!
johan.carton@moorestephens.be

 

Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief