CIMCIL

CIMCIL, opgericht in 1993, is een onafhankelijk trainingscentrum dat focust op opleidingen inzake supply chain management en LEAN-management. Sinds februari 2015 is de groep geïntegreerd binnen Moore Stephens Belgium.

Als kenniscentrum draagt CIMCIL bij tot de knowhow van bedrijven die hun processen efficiënter willen aanpakken. Onze opleidingsactiviteiten bestaan uit een modulair aanbod en bieden internationale certificaten (APICS, IIBLC, SCOR, IBF). We verdelen het studiemateriaal, richten de certificatie-examens in en organiseren voorbereidingscursussen.

Uit ervaring weten we dat het ‘doe-aspect’ de kennis verankert. CIMCIL is gespecialiseerd in het ontwikkelen van educatieve games. Door een game te integreren in de opleiding wordt betrokkenheid gecreëerd en wordt de vertaling naar de dagelijkse werkomgeving gestimuleerd: een goede balans tussen theorie en praktijkervaring.

APICS heeft CIMCIL geselecteerd als enige Officiële Partner voor de Certificering in België. Als eerste en (voorlopig) enige Premier Channel Partner in Europa zorgt CIMCIL zowel voor de traditionele APICS CPIM en CSCP certificaties als voor de SCOR(r) certificering.

 

Interesse? Contacteer ons!
janfrederik.vanoverschee@moorestephens.be

 

Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief