CIMCIL benoemd als Premier Channel Partner van APICS

APICS heeft CIMCIL geselecteerd als de enige Officiële Partner voor de Certificering in België. Als eerste en (voorlopig) enige Premier Channel Partner in Europa zorgt CIMCIL zowel voor de traditionele APICS CPIM en CSCP certificaties als voor de SCOR(r) certificering.

Een APICS-opleiding geeft blijk van vertrouwen. APICS staat wereldwijd bekend omwille van de kwaliteit van de educatieve programma’s voor certificering. De afgeleverde certificaten zijn betekenisvolle referenties voor alle rechtstreekse en onrechtstreekse spelers in de supply chain. Het Supply Chain Operations Reference (SCOR) model is een referentiekader voor het efficiënt analyseren en meten van logistieke ketens. In het model staan vijf processen centraal:

  • inkoop
  • productie
  • distributie
  • planning
  • retours

CIMCIL is een onafhankelijk trainingscentrum dat focust op opleidingen inzake supply chain management en lean management. Sinds februari 2015 is de groep geïntegreerd binnen Moore Stephens Belgium. De opleidingsactiviteiten bestaan uit een modulair aanbod en bieden internationale certificaten (APICS, IIBLC, SCOR, IBF).

Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief