Business Legal

Als ondernemer gaat u uitdagingen niet uit de weg, zoveel is duidelijk. U heeft talent, een plan en tonnen inzet om uw onderneming verder te doen groeien, maar besteedt u die energie en inzet wel aan de juiste uitdagingen?

Als ondernemer wordt u bijvoorbeeld jaar na jaar met méér regelgeving geconfronteerd. Er bestaat heel wat complexe nationale regelgeving en die wordt bovendien nog eens regelmatig gewijzigd. Maar ook het "nieuwe normaal" van ondernemen in een internationale context stelt u voor nieuwe vragen en uitdagingen. Wij bij Moore Stephens hebben als missie die juridische "last" voor u te dragen zodat u zich kan concentreren op uw corebusiness.

Onze adviseurs zijn ervaren juristen in alle facetten van het ondernemingsrecht, die pragmatisch en concreet advies verlenen en u helpen de juiste beslissingen te nemen. U kan bij ons terecht voor reviews, adviezen en begeleiding betreffende:

  • Vennootschapsrecht;
  • Arbeidsrecht en sociaal recht;
  • Transacties en overeenkomsten;
  • Corporate housekeeping en compliance check.

Als onderdeel van een multidisciplinaire organisatie bieden onze juridische adviseurs hun diensten aan in nauwe samenwerking met de collega-adviseurs die actief zijn in de domeinen fiscaliteit, accountancy, audit en corporate finance. Zo zorgen we ervoor dat onze adviezen niet alleen no-nonsense zijn, maar ook efficiënt én afgestemd met collega-specialisten.

Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief