Feiten & cijfers

Door de jaren heen groeide Moore Stephens Belgium uit tot de grootste onafhankelijke accountancy- en consultingdienstverlener in België met in totaal 425 medewerkers en een omzet van €50 miljoen in 2017. Met 11 lokale kantoren verspreid over het land en 4 key centra (Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt) zijn we sterk vertegenwoordigd in het Vlaamse landschap, waardoor we steeds dichtbij onze klant kunnen opereren.

Kenmerkend voor de evolutie binnen Moore Stephens Belgium is de snelle groei, zowel op het vlak van aangeboden diensten als op het vlak van omzet en van aantal medewerkers. Oorspronkelijk gestart met accountancy- en auditactiviteiten, volgde er sinds 2012 een snelle verbreding qua dienstverlening naar de klanten toe en groeide Moore Stephens Belgium uit tot een onderneming met een brede waaier aan diensten, verankerd in 6 business units. Daarnaast werden in 2012 activiteiten opgestart in China (Shanghai) om onze klanten ook daar te kunnen begeleiden.

De groepsomzet steeg door een combinatie van organische en niet-organische groei tussen 2008 en 2015 telkens met meer dan 10% per jaar om te evolueren van €8 miljoen in 2008 naar €50 miljoen in 2017. Samen met de omzet steeg ook het aantal medewerkers: vandaag werken 425 enthousiaste en ondernemende medewerkers onder de Moore Stephens Belgium vlag.

Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief