Feiten & cijfers

Door de jaren heen groeide Moore Stephens Belgium uit tot de grootste onafhankelijke accountancy- en consultingdienstverlener in België met in totaal 420 medewerkers en een gebudgetteerde omzet voor 2016 van €50 miljoen. Met 12 lokale kantoren en 3 key centra (Antwerpen, Brussel en Gent) zijn we sterk vertegenwoordigd in het Vlaamse landschap, waardoor we steeds dichtbij onze klant kunnen opereren.

Kenmerkend voor de evolutie binnen Moore Stephens Belgium is de snelle groei, zowel op het vlak van aangeboden diensten als op het vlak van omzet en van aantal medewerkers. Oorspronkelijk gestart met accountancy- en auditactiviteiten, volgde er sinds 2012 een snelle verbreding qua dienstverlening naar de klanten toe en groeide Moore Stephens Belgium uit tot een onderneming met een brede waaier aan diensten, verankerd in 7 business units. Daarnaast werden in respectievelijk 2012 en 2015 activiteiten opgestart in China (Shanghai) en de Verenigde Staten (Californië) om onze klanten ook daar te kunnen begeleiden.

De groepsomzet steeg door een combinatie van organische en niet-organische groei tussen 2008 en 2015 telkens met meer dan 10% per jaar om te evolueren van €8 miljoen in 2008 naar €38 miljoen in 2015. Samen met de omzet steeg ook het aantal medewerkers: vandaag werken 420 enthousiaste en ondernemende medewerkers onder de Moore Stephens Belgium vlag.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief