Missie, visie & waarden

Wij worden gedreven door onze ondernemerszin. De drive om telkens weer initiatief te nemen en opportuniteiten te ontdekken, kenmerkt het hele Moore Stephens team. Dat geldt zowel voor de stichtende familie Verschelden als voor de meer dan 30 andere partners die actief deelnemen aan het bestuur en de dagelijkse werking van Moore Stephens Belgium.

Die optimistische filosofie, geloof in groei en in het belang van een kwaliteitsvolle dienstverlening, vinden we terug bij al onze medewerkers en kenmerkt onze missie:

Passie voor ondernemerschap drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei.

 

Ondernemen is een zaak van passie om vooruit te gaan en te groeien, dat ondervinden we zelf elke dag opnieuw. Ons ultieme doel is om met onze klanten een uniek partnership aan te gaan en een toegevoegde waarde te bieden bij de uitbouw van hun organisatie. Door de vertrouwensband die we met onze klanten opbouwen, creëren we langetermijnrelaties waarbij onze diepgewortelde kennis van de klant, de nodige sectorervaring en anticiperend engagement kernboodschappen zijn. Vandaar onze visie:

We willen het beste accounting- en consultingbedrijf in België zijn als het erom gaat klanten te helpen groeien. Dit kan dankzij onze intieme relatie met hen en dankzij onze uitstekende kennis van hun markten, bedreigingen en kansen.

 

Hierbij staan drie kernwaarden centraal: ondernemen, innoveren en delen.

! Ondernemen
Ondernemen staat voor durven dromen, maar vooral ook doorzetten en doen. Of hoe dromen denken wordt en denken de realiteit wordt. Als je maar durft. Bij Moore Stephens dragen we een no-nonsense houding hoog in het vaandel. We durven kritisch te zijn om de essentie beter te maken. In ons werk stellen we enthousiaste daadkracht en een optimistisch doorzettingsvermogen voorop.

? Innoveren
Innoveren begint bij een kritische blik. Moore Stephens Belgium zet al haar stakeholders aan tot zelfreflectie en nieuwe ontwikkeling. Zo helpen we onze klanten en onze mensen groeien. Want stilstaan is achteruitgaan. Alles start bij passie voor ons vak. We vinden het belangrijk om mee te zijn met de nieuwste kennis en trends. We willen zelf proactief innoveren en geloven sterk in multidisciplinariteit. We stellen in vraag, ontwikkelen, groeien en leren bij. Elke dag, voor onszelf en voor onze klanten.

& Delen
Delen is het en-en verhaal. Onze kennis moeten en mogen we niet voor onszelf houden. Kennis moet gedeeld worden om duurzame relaties te kunnen opbouwen. In die sfeer van vertrouwen en openheid definiëren we nieuwe kansen voor alle stakeholders en ligt de win-win voor iedereen voor het grijpen. Bij Moore Stephens Belgium geloven we in de wisselwerking tussen individu, organisatie, klant en maatschappij. We maken elkaar sterker en beter voor de toekomst.

Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief