Moore Stephens International

In een steeds verder globaliserende wereld overstijgen onze activiteiten op één of andere manier de vroeger gekende grenzen. De doelstelling om onze klanten te begeleiden in hun groei gaat dan ook veel verder dan lands- en taalgrenzen. Deze uitdaging heeft ons in 2005 bewust doen kiezen om deel uit te maken van Moore Stephens International Limited, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke, gelijk-gestemde kantoren.

Als nummer 11 van de wereld is Moore Stephens International Limited, met hoofdkantoor in Londen, een gewaardeerde wereldspeler. Het netwerk bestaat uit 609 kantoren in 112 landen en telt wereldwijd meer dan 30.000 medewerkers. Over de hele wereld hanteren de onafhankelijke leden van het internationale Moore Stephens netwerk één en dezelfde filosofie: als vertrouwde, ervaren gidsen, met hetzelfde DNA over de grenzen heen, helpen ze bedrijven op het internationale vlak met de uitbouw, groei of overname van hun bedrijf. De leden van Moore Stephens International koesteren dezelfde waarden: integriteit, persoonlijke dienstverlening, kwaliteit en kennis van zaken. Vandaar dat klanten in de 112 landen kunnen rekenen op dezelfde aanpak die ze thuis gewoon zijn.

Als lid van het European Executive Committee -met Frederik Berckmoes-Joos als voorzitter- is Moore Stephens Belgium sterk actief binnen dit internationale netwerk. Zo zijn wij in staat om onze internationaal actieve klanten in het buitenland te laten begeleiden door partners die wij écht kennen en waarmee we doorheen de jaren een vertrouwensband hebben opgebouwd.

Ter plaatse onze klanten bijstaan in de hele wereld: "local in a global world"!

Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief