Business Analytics

Na jaren van investeren in ERP- en CRM-systemen, hebben ondernemingen grote hoeveelheden data beschikbaar. Het vermogen van organisaties om die data om te zetten in concrete kennis en inzichten wordt steeds belangrijker.

Slim analyseren
Moore Stephens Business Analytics verbetert prestaties van bedrijven door alle beschikbare informatie slim te ontsluiten en te analyseren. Op basis van de data zoeken we naar tastbare verbeteringen voor het sturen van de prestaties van organisaties. We helpen ondernemers om de juiste verbanden te leggen en om zinvolle toekomstvoorspellingen te doen, op basis van de cijfers. We verliezen hierbij nooit de cultuur en strategie van het bedrijf uit het oog. Dat blijven steevast de uitgangspunten, zo komen we tot écht bruikbare inzichten.

Wij helpen klanten om tastbare verbeteringen te realiseren op basis van correcte managementinformatie rond de historische, huidige en toekomstige performantie van de organisatie.

 

element61
Sinds januari 2016 maakt element61 deel uit van Moore Stephens Belgium. element61 werd opgericht in 2007 en focust op Business Analytics, Performance Management en Financiële Rapportering. In acht jaar tijd groeide het bedrijf uit tot een team van meer dan 45 senior consultants. element61 is gecertificeerde partner van IBM Cognos, Microsoft en SAP Business Objects en heeft daarnaast competenties in een aantal nieuwere oplossingen zoals Anaplan, Tagetik en Qlik.

Toch plaatsen we onze klanten en de gecreëerde businesswaarde altijd op de eerste plaats bij het uittekenen van architecturen over (potentieel) verschillende technologieën heen. We kiezen voor duurzame relaties met onze klanten én consultants. Onze projecten laten organisaties toe om een beter inzicht te krijgen in hun historische, huidige en toekomstige performantie.

Onze focus ligt op coaching, co-development en het overbrengen van onze ervaring en kennis naar de klant. We investeren voortdurend in de (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers door geformaliseerde "Personal Development Plannen" en een "Content Development Plan" voor de hele organisatie.

 

Interesse? Contacteer ons!
stijn.vermeulen@element61.be

Orange strenghtens the blue
element61 -onze Business Unit Business Analytics- bestaat 10 jaar
  Geschiedenis 3 april 2007. element61 wordt opgericht en positioneert zich meteen als toonaangevend Belgisch consultancy bedrijf, gespecialiseerd in Business Analytics, Performance Management en Financiële Rapportering. De naam vindt zijn oorsprong in het 61ste element van de Tabel der Elementen, Promethium, afgekort als PM. PM bij element61 verwijst verder door naar Performance Managem
Business Analytics
Business Analytics met SAP BW en SAP BusinessObjects
Omega Pharma gebruikte haar SAP ECC-omgeving voornamelijk om data te verzamelen en te analyseren. Maar er was nood aan een centraal aangestuurd systeem waarbij corporate rapportering aangeboden werd.
Business Analytics
OCMW Brugge: een corporate datawarehouse in de sociale sector
Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn bieden iedereen de mogelijkheid om een “menswaardig” leven te  leiden. Het OCMW Brugge kent een zeer brede dienstverlening. Zo beschikt het over zeven  woonzorgcentra en biedt het zowel budget-schuldhulpverlening als zorg aan huis en kinder- en jongerenopvang aan. Expertise Moore Stephens Implementatie van een datawarehouse in de SQL-s
Business Analytics
Moore Stephens Belgium en element61 slaan de handen in elkaar
Moore Stephens Belgium en element61 kiezen voor een gezamenlijke toekomst. Vanaf 1 januari 2016 maakt de Business Analytics consulting organisatie deel uit van Moore Stephens Belgium. Beide organisaties zetten 100% in op dynamisch ondernemerschap. Door de overname creëren ze samen het meest toonaangevende bedrijf in de Belgische Business Analytics markt. element61, opgericht in 2007, he
Business Analytics
De Lijn: geïntegreerd Performance Management in de openbare sector
De Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn is verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning en uitvoering van het volledige openbaar vervoer in Vlaanderen per bus of tram. De organisatie is opgebouwd uit 5 operationele entiteiten, elk met haar operationele autonomie, en 1 centraal hoofdkwartier. We spreken van een totaal jaarbudget van meer dan €1.000 miljoen, waarvan de personeelskost en de &nb
Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief