• Over ons

Over ons

We steunen onze klanten door dik en dun en bieden hen graag een helpende hand bij alle aspecten van het ondernemerschap: van de opstart van het bedrijf doorheen hun groeifase, tot en met een eventuele overdracht. Ons advies gaat veel verder dan het louter cijfermatige. We willen een ervaren gids en trouwe ‘vriend aan huis’ zijn bij onze klanten. Samenwerken doen we in een geest en sfeer van kameraadschap. One team, one spirit.

Aan onze eigen medewerkers willen we graag alle kansen bieden om zich op professioneel vlak te ontwikkelen en te ontplooien. Hierbij zorgen we voor goed uitgedachte carrièrepaden, waarbij ze hun kennis en vaardigheden verder ontwikkelen. Met dit sterk team dragen we zo ook de Moore Stephens-spirit naar de buitenwereld uit, een spirit die gekenmerkt wordt door degelijkheid en professionaliteit, met aandacht voor de mens achter het bedrijf. Ook internationaal bouwen we hierop verder, met desks in de VS en Shanghai.

Aan het hoofd van Moore Stephens Belgium staan twee CEO’s: Peter Verschelden en Hans Cools. Allebei weerspiegelen ze de missie, visie en waarden die ze zelf dagelijks uitdragen naar hun stakeholders toe. Als perfecte tandem worden Peter en Hans gekenmerkt door hun passie voor ondernemerschap en door de actieve ondersteuning die ze bieden aan hun klanten en mensen.

Moore Stephens Belgium streeft er niet naar om de grootste te zijn, maar legt wel de nadruk op een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Dit vanuit een sterke organisatie en structuur: lokaal uitgebouwd en tegelijkertijd ook verankerd in een internationale omgeving. Een sterk merk met een sterk netwerk.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief