element61 -onze Business Unit Business Analytics- bestaat 10 jaar

 

Geschiedenis
3 april 2007. element61 wordt opgericht en positioneert zich meteen als toonaangevend Belgisch consultancy bedrijf, gespecialiseerd in Business Analytics, Performance Management en Financiële Rapportering. De naam vindt zijn oorsprong in het 61ste element van de Tabel der Elementen, Promethium, afgekort als PM. PM bij element61 verwijst verder door naar Performance Management, het domein waarin deze Business Unit dé Belgische referentie is.

3 april 2017. element61 bestaat tien jaar. Binnen de bredere dienstverlening van Moore Stephens Belgium bieden zij reeds anderhalf jaar hun expertise aan onze klanten aan. Vanuit de Moore Stephens familie feliciteren we onze collega’s van harte met hun tienjarig bestaan. Omdat we trots zijn op onze collega’s, omdat we trots zijn op de kwaliteit en de gezamenlijke waarden die zij uitdragen naar onze klanten.

Capaciteit & kwaliteit
element61 staat voor kwaliteit. Kwaliteit waarvoor het meest ervaren team in Business Intelligence, Data Warehousing en Performance Management van heel de Belgische markt dagelijks garant staat. Meer dan 46 senior consultants, met gemiddeld 14 jaar+ Business Analytics ervaring resulteren in een gedeelde ervaring van meer dan 630 jaar -en nog steeds groeiende- expertise. Dit team werkt op jaarbasis voor meer dan 40 gerenommeerde klanten (uit de Top 100 bedrijven van de Belgische economie) en realiseerde in 2016 een omzet van meer dan € 7.200.000. Bij de projecten die ze bij klanten uitrollen, ligt de hoofdfocus op het aanbieden van een geïntegreerde visie op Corporate Performance Management & Business Intelligence in één enkele architectuur. Een absolute meerwaarde in bedrijfsvoering waardoor prioriteiten bepaald kunnen worden en de performantie van de organisaties die zij ondersteunen verhoogd wordt.

Een boeiende, interessante speler op de Belgische markt, die ongetwijfeld een veelvoud van haar huidig tienjarig bestaan zal waarmaken!

Business Analytics
Business Analytics met SAP BW en SAP BusinessObjects
Omega Pharma gebruikte haar SAP ECC-omgeving voornamelijk om data te verzamelen en te analyseren. Maar er was nood aan een centraal aangestuurd systeem waarbij corporate rapportering aangeboden werd.
Business Analytics
OCMW Brugge: een corporate datawarehouse in de sociale sector
Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn bieden iedereen de mogelijkheid om een “menswaardig” leven te  leiden. Het OCMW Brugge kent een zeer brede dienstverlening. Zo beschikt het over zeven  woonzorgcentra en biedt het zowel budget-schuldhulpverlening als zorg aan huis en kinder- en jongerenopvang aan. Expertise Moore Stephens Implementatie van een datawarehouse in de SQL-s
Business Analytics
Moore Stephens Belgium en element61 slaan de handen in elkaar
Moore Stephens Belgium en element61 kiezen voor een gezamenlijke toekomst. Vanaf 1 januari 2016 maakt de Business Analytics consulting organisatie deel uit van Moore Stephens Belgium. Beide organisaties zetten 100% in op dynamisch ondernemerschap. Door de overname creëren ze samen het meest toonaangevende bedrijf in de Belgische Business Analytics markt. element61, opgericht in 2007, he
Business Analytics
De Lijn: geïntegreerd Performance Management in de openbare sector
De Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn is verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning en uitvoering van het volledige openbaar vervoer in Vlaanderen per bus of tram. De organisatie is opgebouwd uit 5 operationele entiteiten, elk met haar operationele autonomie, en 1 centraal hoofdkwartier. We spreken van een totaal jaarbudget van meer dan €1.000 miljoen, waarvan de personeelskost en de &nb
Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief