Management Systemen

Er is maar één beste manier om een taak uit te voeren.
Wanneer organisaties verbeterinitiatieven opzetten, is het zaak om deze te borgen, zodat in de toekomst iedereen steeds op die nieuwe (betere) manier werkt. Het opzetten van een doeltreffend en specifiek managementsysteem is daar een geknipte methode voor. ISO 9001 is dan het voorbeeld bij uitstek. Wij kunnen u helpen met het invoeren van een dergelijk doeltreffend managementsysteem.

Eens het met succes ingevoerd is (en dus het certificaat behaald werd) ondersteunen wij u verder bij het continu verbeteren: we voeren interne audits uit, helpen met de managementreview, assisteren bij het continu verbeterplan, doen voorstellen om het systeem doeltreffender te maken, etc. Kortom: een full service.

En dit geldt niet alleen voor het managementsysteem voor kwaliteit, ISO 9001. Wij helpen u ook met de gelijkaardige managementsystemen voor milieuzorg (ISO 14001), voor preventie (OHSAS 18001, weldra omgevormd tot ISO 45001, VCA), energiezorg (ISO 50001), en aanverwante systemen zoals de Kaderrichtlijn 2007/46 (opbouw van vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens), EN1090 (gelaste constructies voor de bouw) en andere specifieke systemen.

 

Interesse? Contacteer ons!
dirk.roelens@moorestephens.be

 

Hoe aftrekbaar zijn uw restaurantkosten?Download de fiscale gids

Word jij onze nieuwe collega?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief